My data   My gain
Een initiatief om individuen in staat te stellen hun persoonlijke gegevens direct te gelde te maken.
OVER ONS
Een initiatief om individuen in staat te stellen hun persoonlijke gegevens direct te gelde te maken.
Wat weet je over je persoonlijke gegevens en hun waarde?
 
Hoeveel zijn uw gegevens waard?

 Denk je dat ze te waardeloos zijn om zich druk over te maken? Of denkt u dat het een eerlijke deal is dat u een aantal "gratis" diensten krijgt in ruil voor uw gegevens? 

En als het een eerlijke deal is, hoe komt het dan dat de reuzen van IT & Social Media elk jaar een steeds grotere winst maken? Zou het niet eerlijk zijn dat een deel van de waarde terugkeert naar degene die het genereert?
  
Heb je er ooit aan gedacht dat je als waardegenerator gratis voor de dataverzamelaars werkt? 
 
Weet u welke en hoeveel van uw persoonlijke gegevens door derden worden gebruikt? Weet je waar ze ze voor gebruiken?  
 
Voelt u zich echt op uw gemak bij het ondertekenen van "ik accepteer" voor steeds meer pagina's met steeds langere privacyverklaringen?

MY DATA MY GAIN is een initiatief dat individuen in staat stelt om een eerlijk deel van de waarde van hun persoonlijke gegevens voor zichzelf te houden. 
 
"
Mijn Gegevens Mijn Winst": 

• Classificeert uw persoonlijke gegevens in categorieën voor directe en efficiënte tegeldemaking 

• "My Data My Gain" verzamelt uw gegevens niet. De gegevens blijven bij u totdat u besluit om het gebruik ervan toe te staan aan anderen.
 
• Je geeft de gegevens die je wilt aan wie je wilt voor zo lang als je wilt. 

• U ontvangt de waarde van uw gegevens direct

Alvaro HIDALGO
Alvaro HIDALGO
Alvaro heeft 30 jaar ervaring in de publieke en private sector op het gebied van bedrijfsfinanciering en privatisering sinds zijn start bij Credit Lyonnais en de Worldbank/UNOPS.

Vervolgens richtte hij zich op de horeca, waarbij hij leiding gaf aan de ontwikkeling en transformatie van hotels en resorts in Spanje, Marokko en Brazilië en strategisch en financieel advies gaf. Alvaro is ook Senior Lecturer in de Postgraduate & Executive Programs aan de Les Roches International School of Hotel Management.

Zijn ervaring in de toepassing van traceerbaarheidsprocessen leidde hem tot Identificatie & Identiteitsprojecten, vervolgens tot de toepassing van de nieuwe EU General Data Protection Regulation (GDPR), en ten slotte tot de oprichting van Data Milling, een start-up voor het te gelde maken van persoonsgegevens.  
 
Hij draagt bij aan de HFTP en leidt, als voorzitter van de Task Force GDPR & Hospitality DPO, het HFTP-project om de horeca te begeleiden bij de aanpassing aan het nieuwe wettelijke kader. 

 
Op basis van zijn kennis uit de eerste hand van het gebruik van persoonlijke gegevens promoot hij het initiatief "Mijn gegevens mijn winst", dat gebruikers in staat stelt om te beslissen hoe hun gegevens worden gebruikt en, indien zij dat wensen, een deel van de waarde van het gebruik ervan door derden te behouden.
NIEUWS
Nieuws 14
Onze persoonsgegevens zijn kostbaar - wij moeten de controle terugnemen 
  
Het is tijd om wakker te worden, de controle over onze gegevens terug te winnen en een deel van de waarde die deze opleveren te behouden. "Mijn Gegevens, Mijn Winst"-"My Data, My Gain"
 
a) Dacht u dat u een handig schoonmaakapparaat gekocht had? Amazon denkt dat de plattegronden van uw huis veel meer waard zijn, en zij betalen Roomba $1,7Bn (Zie "Its not the dust, its the data" op Wired ).
Als u bedenkt dat Roomba +/- 12M apparaten heeft verkocht, zijn de gegevens van uw huis (plattegronden, gebruiksmogelijkheden, aantal mensen, enz.) $75-$125 waard  
 
b) Denkt u dat het hebben van een hyperverbonden auto, met GPS, beveiliging, alle soorten kaarten, handige online hulp, enz. een uitstekende keuze is? Misschien moet u er eens over nadenken wie er rechtstreeks uit uw zak geld aan verdient: (Zie "Who is collecting data from your car?" op The Markup
Nieuws 13
De strijd om de gegevens 
 
Electronic Frontier Foundation publiceerde een artikel "waarom betaald krijgen voor uw gegevens is een slechte deal" , en ze vrezen dat de "battle of data is verloren". 

Daarin wijzen ze op deze kwesties:
 
a) Zodra een bedrijf onze gegevens krijgt, is er geen controle meer over.  
 
b) We zouden ons privéleven verkopen voor restjes ( Voor restjes??? Zeker niet in de VS of de EU... Zie een goede schatting van de waarde van onze gegevens bij onze vorige vermelding "Nutteloos, waardeloos of onbetaalbaar?")
 
c) De waarde van de gegevens heeft alleen zin door aggregatie. Daarom zijn de platforms toonaangevend in de markt, want zij zijn de enige die toegang hebben tot die hoeveelheid gegevens. 
Nieuws 12
Gegevens Slaapt nooit 8.0 
 
De nieuwe 8e editie 2020 van "Data Never Sleeps" van DOMO geeft een overzicht van de omvang, de activiteiten, de trends en de evolutie van de activiteiten en het bedrijfsleven in het internet.  
              
             -  01
HOEVEEL IS UW GEGEVENS WAARD? 


             - 02
IS HET MOGELIJK OM UW GEGEVENS TE VERKOPEN EN OOK TE BEVEILIGEN?  


             - 03
WAT ZIJN CDP's EN HOE ZIJN BETREFFENDE DE WAARDE VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS? 
 

CONTACT
Wil je meer weten?


CONTACT ADDRESS


enquiries@mydatamygain.com

Tl : +34 671719292

Stuur
©2020 - My Data  My Gain